Browsing Tag

Uillem II

Jo vetëm Avidijaj, Uillem II akord me sulmuesin shqiptar

Një tjetër shqiptar është transferuar në kampionatin holandez. Ekipi i Uillem II ku aktivizohet dhe Dionis Avdijaj i Kosovës ka zyrtarizuar sigurimin e shërbimeve të Mario Vrushajt. Klubi holandez ka lajmëruar në faqen e saj akordin me…