Browsing Tag

Teqball

VIDEO | Kupa e Botës, Shqipëria përfaqësohet nga Redi Jupi

Së fundmi në vendin tonë ka nisur që të ushtrohet dhe një sport i ri, i quajtur Teqball. Një lojë e cila luhet në një tavolinë të harkuar, e cila mund të luhet me dy ose katër persona. Më Francë po organizohet Kupa e Botës për këtë sport të…