Browsing Tag

Taulant Hysenshahaj

Hysenshahaj: Sezon zhgënjyes, Apolonia e re do jetë ndryshe

Apolonia nuk i ka ndalur përgatitjet dhe deri më datë 31 maj skuadra do të vijojë të stërvitet. Sezoni i fundit padyshim pranohet nga të gjithë se ishte një dështim, pasi në fillim u mendua të luftohej pët t’u rikthyer në Kategorinë…