Browsing Tag

saudi arabia

Superkupa e Spanjës shtegton, nuk zhvillohet më në Europë

Paraja duket se vendos për gjithçka dhe Spanja do ta zhvillojë Superkupën e saj në Arabinë Saudite, duke nisur nga sezoni i ardhshëm. Siç raportohet nga mediat spanjolle negociatat mes federatës spanjolle dhe shtetit saud janë në faza të…