Browsing Tag

Saccone

Milani merkato te Partizani, synohet përgatitësi atletik

Nga përtej Adriatikut vjen propozimi befasues për përgatitësin atletik të të kuqve Milani është pa përgatitës atletik dhe në këto kushte kërkon t’i vjedhë Luçiano Moçit, Korrado Sakonen. Është gazeta prestigjioze italiane “La…

Partizani i “huazon” Prishtinës përgatitësin atletik

Duket se Partizani e Prishtina kanë marrëdhënie aq të mira, saqë nuk ndalen vetëm te lëvizjet e lojtarëve, por edhe të stafit. Prishtina ka njoftuar në faqen e vet zyrtare se për dhjetë ditët e ardhshme në Pejë do t’i ndihmojë me…