Browsing Tag

Piter Krauç

Krauç dhe kriza e golit, si e shpëtoi babai dhe… birrat

Piter Krauç ka zbuluar një detaj të veçantë të karrierës së tij. Sulmuesi vuan gjithmonë kur i mungon goli dhe nuk mund të ndodhte ndryshe me sulmuesin anglez. Gjatë vitit 2005, ai aktivizohej me Southemptonin, ku shënoi 12 gola, por pa…