Browsing Tag

Paolo Tramezani

Andi Lila u “zbërthen” Tramexanin qipriotëve

Paolo Tramexani mori një ofertë nga Qipro dhe nuk e ka refuzuar. Ish-krahu i djathtë i Xhani De Biazit tanimë është trajner i APOEL, ndërkohë që për ta njohur më shumë teknikun italian është menduar intervistomi i Andi Lilës. Lojtari…