Pano: Qenka e shkruar, Tirana nuk fiton derbi sa të jetë Gaz Demi

Ish-futbollisti i Partizanit Ledio Pano ka bërë një analizë të derbit të kryeqytetit në emisionin “Sport…

Derbi i kryeqytetit, ish-futbollistët zgjedhin skuadrën favorite

Blendi Nallbani dhe Ledio Pano kanë thënë fjalët e tyre sa i takon derbit të kryeqytetit…

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online