Browsing Tag

Oliver Roks

VIDEO | Fenomeni 12-vjeçar i basketbollit, askush si Roks

Shumica prej nesh kanë patur në shkollë një djalë të gjatë. Kur vinte rasti për të zhvilluar një ndeshje basketbolli, ai zgjidhej i pari nga profesori dhe të gjithë preferonin ta kishin shok skuadre dhe jo kundër. Mjaftonte gjatësia e madhe…