Browsing Tag

NOS Liga

VIDEO: Epike, shikoni çfarë bën një tifoz portugez!

Kampionati portugez i futbollit është një nga ligat që nuk ka shumë interes krahasuar me kampionatet tjera të Europës, por mbetet një nga më të bukurit dhe më të veçantët. Përveç talenteve të shumtë që nxjerr ky kampionat, edhe tifozët janë…