Browsing Tag

Nassar

Izraeliti rrit “pazarin”, Kukësi mund të heqë dorë

Nëse nuk ka firmë, nuk quhet e përfunduar: ky është rregulli i pashkruar i merkatos së futbollit. Kukësi kishte gjetur marrëveshjen me mesfushorin izraelit Siraj Nasar dhe mungonin vetëm firmat, pasi ishte gjetur marrëveshja në parim.…