Browsing Tag

Muamer Adzem

Një gjigant për Partizanin, ka një plan të “dyshimtë”

Partizani po mendon për ndeshjet e Champions League kundër Karabak, ndërkohë që drejtuesit po punojnë edhe për të përforcuar ekipin. Dy miqesoret e këtij muaji, me Sarajevon dhe NS Mura kanë nxjerrë në pah problemet në mbrojtje që të kuqtë…