Browsing Tag

Milos Kostic

Shpikje gjirokastrite, “shkarkim me konsensus” për Kostiç

Luftëtari, pas katër humbjeve në kampionat, vendosi të mbyllë bashkëpunimin me trajnerin slloven Millosh Kostiç. Presidenti Grigor Tavo e ka parë të udhës të bëjë këtë ndryshim dhe në vend të tij ka emëruar së fundmi Gentian Mezanin.…