Browsing Tag

Mikel Janku

Më shumë se një nekrologji për Mikel Jankun!

Është shumë emocionale të shkruash për një koleg, për një ish-drejtues të medias sportive, për një ish-futbollist të Partizanit të madh dhe të Kombëtares sonë, i cili ndahet nga jeta pas një sëmundje të rëndë. Ai është Mikel Janku, njeriu…