Browsing Tag

Megi Doci

“Futbollistja e Vitit”, nderohet lojtarja e Vllaznisë

Futbolli i vajzave në vendin tonë nuk merr një vëmendje edhe aq të madhe, pasi edhe vetë nga gjinia femërore interesi është i ulët. Gjithsesi, edhe në vendin tonë ka vajza të cilat janë të pasionuara pas futbollit dhe angazhohen me skuadrat…