Browsing Tag

Mascherano

Mesi dhe të tjerët, përshëndetje dhe nderime për Masçeranon

Barcelona organizoi një darkë lamtumirë të mërkurën dhe Havier Masçerano do të përshëndetet me tifozët sot në mbrëmje në ndeshjen e kupës, kundër Espanjolit. Lionel Mesi është ndër lojtarët që i ka dërguar një përshëndetje dhe ka nderuar…