Browsing Tag

kanabis

Futboll dhe Kanabis, një klub në Las Vegas i bashkon të dyja

Las Vegas Lajts është një klub futbolli, i cili është krijuar vetëm një vit e gjysmë më parë. Ekipi luan në “USL Championship” në Amerikë, që është një ligë që është krijuar që në vitin 2011. Deri këtu është çdo gjë korrekte dhe e…