Browsing Tag

Java e 14-të

Kategoria e Dytë rikthehet pas dy muajsh, ja kalendari

Pas dy muaj ndërpreje, edhe pesë ditë duhen për të rinisur gjysma e dytë në Kategorinë e Dytë. Java e fundit është luajtur më 16 dhjetor 2018  dhe pikërisht të dielën më 17 shkurt 2018 do të rinisë gjysma e dytë e sezonit për 26 skuadrat…