Browsing Tag

Java 6

Java e derbit, plan ndryshe për Superioren

Ende nuk është mbyllur java e pestë e Kategorisë Superiore, por ndërkohë ka dalë plani për javën pasardhëse. Dita e parë do t’i kushtohet e gjitha derbit. Pikërisht të premten Tirana dhe Partizani do të përballen mes tyre. Pjesa tjetër e…