Browsing Tag

Heimir Hallgrimson

Islanda, hirushja e cila po zgjohet nga gjumi i ëmbël!

Festa karakteristike me tifozët në fund të ndeshjeve, fitoret dhe triumfet madhore te kurorëzuara me pjesëmarrjen për herë të parë në histori në një botëror, duket se po i vjen fundi. Islanda më në fund po zgjohet nga ëndrrat e bukura dhe…