Browsing Tag

Filippo Inzaghi

Ofertë zyrtare, Inzagi pranë rikthimit në stol

Filipo Inzagi u shkarkua nga Bolonja me datë 28 janar të këtij viti. Ekipi nuk kishte rezultate dhe Superpipo nuk po arrinte t’i motivonte më djemtë. Një person si ai nuk mund të qëndrojë shumë gjatë larg fushave dhe oferta e parë ka…