Browsing Tag

Drejtuesit

Revolucion i kuq

Genc Tomori, Hasan Lika, Shpëtim Duro dhe Sulejman Starova, fundi i një cikli. Tani gjithçka në duart e Moxhit Në 4 vitet e fundit klubi i Partizanit i besoi më së shumti në drejtim, si në anën administrative, ashtu dhe atë sportive,…