Browsing Tag

Domgjoni

Tirana humbet edhe një mbrojtës, Domgjoni firmos në Kosovë

Vazhdon eksodi i futbollistëve drejt Kosovës, kampionat “i uritur” për lojtarë me eksperiencë, por edhe të rinj pa probleme ambientimi e me kosot të ulët financiare. Nëse të huajt nga Europa ende nuk e kanë zbuluar Kosovën dhe gjithashtu…