Browsing Tag

De Canio

De Kanio si De Biazi, nga Friuli në stolin e Shqipërisë?

Jo vetëm Klarens Sedorf. Edhe Luixhi de Kanio ka takuar Armand Dukën, gjithashtu duke mbajtur një diskutim. De Kanio është një emër me përvojë dhe që i ngjan tipologjisë së trajnerëve si Xhani de Biazi, që pikën më të fortë kanë menaxhimin…