Browsing Tag

Ausilio

Galjardini out, Interi gjen regjisorin e mesfushës

Merkato e janarit po vjen drejt fundit dhe ekipët kanë nisur të lëvizin akoma më shumë. Tek Interi, Bepe Marota dhe Auzilio, duket se kanë nisur të luajnë kartat e tyre dhe janë pranë transferimit të Adrien Silvës, mesfushorit të Leister…