Browsing Tag

Arrabal

Habit Arrabal: Kamza për Europë, në Korçë për tre pikë!

Bruno Arrabal, pavarësisht ofertave të tjera, vendosi të rinovonte këtë vetë me Kamzën. Braziliani, para ndeshjes me Skënderbeun, ka folur në “Supersport” dhe tregon se situata në ekipin periferik të kryeqytetit është mjaft e mirë. Ai…