Browsing Tag

AAS

Valeta merkato në Shkodër, merr lojtarin e talentuar

Në Shkodër thonë shpesh që futbollin e kanë në gjak, dhe deri diku kanë të drejtë. Qyteti verior ka prodhuar shumë elementë, që kanë furnizuar jo vetëm futbollin shqiptar, por edhe tregun e huaj. Sipas asaj që ka publikuar vetë,…