Superioria s’njeh shitje, Bosnja, Mali i Zi dhe Maqedonia na e kalojnë

0

Teksa kanë kaluar më shumë se një muaj e gjysmë nga hapja e merkatos së verës, asnjë klub shqiptar nuk ka arritur të kryejë shitje lojtarësh. Në kampionatet fqinje shikohet një situatë e ngjashme, por në Bosnjë Maqedoninë e Veriut dhe Mal të zi, të paktën ka pasur aktivitet shitjesh sa do të vogla, ndërsa në Shqipëri duhet të qëndrojmë ende në pritje.

Krahasimi me kampionate të tjera të tjera, si për shembull ai kroat do ishte i pavend, pasi kampionati i nënkampionëve të botës është një realitet tjetër me 10 milionë euro të përfituara nga shitjet e  lojtarëve, kur kanë mbetur edhe një muaj e gjysmë nga fundi i merkatos.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online