Suarez kuptohet mirë me Mesin, por edhe të birin e tij

I biri i Leo Mesit, Tiago, duket se shkon po aq mirë sa i ati me Luis Suarezin. Në një ceremoni ku ishin të ftuar dy yjet e Barcelonës, Mesi kishte me vete edhe bashkëshorten dhe Tiagon e vogël, i cili duket se ka ndërtuar një marrëdhënie të bukur me Suarezin, me të cilin zbavitet gjatë ceremonisë së lodhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online