Sondazh mbi Kombëtaren! Mendimi juaj merr rëndësi të madhe, nga Reja te De Biazi dhe lojtarët e Shqipërisë

0

Ky është momenti për t’i dhënë më tepër zë dhe njëkohësisht rëndësi mendimit tuaj mbi Kombëtaren. Një sondazh i fundit u hap pas humbjes me Izraelin për të kuptuar idenë e publikut mbi trajnerin Reja, organikën e Shqipërisë me lojtarët që ne kemi në dispozicion dhe mbi të gjitha, De Biazi. Më poshtë mund t’i përgjigjeni pyetjeve. /Sport Ekspres/

https://docs.google.com/forms/d/19CcZLfbwHuyVJRI-3KC59oZM3zrP8PAKki9r-xHauL0/viewform?edit_requested=true

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.