Sinqeriteti i Radas: Nuk jemi aq të fortë sa vjet!

Shirit kapiteni, lojtari me moshën më të madhe në skuadër dhe padyshim një prej shtyllave të Skënderbeut. Marko Radas ka fituar aq shumë në Korçë dhe gëzon një status, që e bën të mos fshihet edhe përballë atyre që janë temat më të nxehta në skuadër. Nga të rinjtë e shumtë, të ulja e cilësisë krahasuar me një vit më parë. Mbrojtësi kroat flet në mënyrë të drejtë për drejtë, ku edhe pse pranon që Skënderbeu nuk është më aq i fortë sa skuadra që dominoi sezonin e kaluar, ka cilësi për të bërë mirë.

TË RINJTË – “Normalisht që është pak ndryshe tani, sepse ikën pesë-gjashtë lojtarë me eksperiencë. Këtu jemi unë, Muzaka, Kristi. Ekipi ka shumë lojtarë të rinj, por mendoj se do të bëjmë një punë të mirë”.

LARGIMET – “Cili më mungon nga lojtarët e larguar? Sot mungoi realizimi, përqendrimi. Ata që ikën, ikën. Tani kemi lojtarë të rinj, nuk kemi çfarë të bëjmë”

OBJEKTIVAT – “Titulli? Kampionati sapo ka nisur Objektivi është ndeshja e radhës në Vlorë, por do ti marrim ndeshjet më radhë”.

GRUPI – “Nuk kemi nevojë për lojtarë të tjerë. Ndoshta një tjetër afrim për ta përforcuar ekipin. Mendoj që jemi një skuadër shumë e mirë. Ndoshta, jo aq të fort sa me lojtarët që kishim, por këta të rinj që janë do ta ndihmojnë ekipin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online