Shorti i plotë në Kategorinë e Parë, njihuni me të gjitha ndeshjet

0

Federata Shqiptare e Futbollit ka hedhur ditën e sotme shortin e Kategorisë së Parë të sezonit 2020-2021 për grupin A dhe grupin B.

Të pranishëm në hedhjen e shortit ishin përfaqësuesit e klubeve pjesëmarrëse të këtij edicioni edhe mediat, të cilët kanë mësuar nga goglat kundërshtarët që do të kenë përballë gjatë këtij edicioni.

Shorti është hedhur nga Sekretari i Përgjithshëm i Federatës Shqiptare te Futbollit, Ilir Shulku, dhe Drejtori i Departamentit të Garave, Marjus Sulejmani.

Njihuni me kalendarët e plotë për të dy grupet:

Kategoria e Pare, Grupi A
Kategoria e Pare, Grupi B

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.