Rexhinaldo revoltohet: Mjaft më, po shpifni ndaj meje!

0

Sulmuesi i Kukësit, Rexhinaldo, ka postuar një mesazh polemik në Instagram, ku shfryn dufin e akumuluar ditët e fundit, sepse është përfolur në media për probleme mes tij tdhe klubit.

Sulmuesi afrikan ka shpjeguar se ka pasur dëmtim dhe kjo ka qenë arsyeja pse nuk ka qenë në stërvitje, ndërsa garanton se është futbollist profesionist dhe do të respektojë kontratën deri në fund të sezonit.

Njoftim per Shtyp

Unë po e bëj këtë njoftim sepse dua të them them mjaft, mjaft dhe mjaft! Çdo gjë që ata thonë per mua në lidhje me klubin tim është e rreme. Kam një kontratë me Kukësin për një sezon, që është deri ne fund të majit. Une do ta respektoj këtë klub te madh deri në fund të kontratës sime, që është një sezon. Tani, nuk e di ku ata marrin këtë informacion tè rremë për mua nga klubi im. Jam profesionist dhe i jap gjithçka për këtë Klub. Dhe e falënderoj që më punësoi. Unë shoh gjëra të rreme në gazeta dhe unë nuk e di nëse ato janë gazeta, ndonjëhere sepse kam probleme me trajnerin tim, tani pse kjo, kjo dhe diçka tjetër. Të gjitha të rreme. Nëse ata po përpiqen të destabilizojnë, ata janë të gabuar, sepse ne do të luftojmë per titullin deri ne fund. Djali im lindi një javë më parë, por unë shkova për të luajtur për të ndihmuar ekipin tim të fitojë, dhe ne mundëm Luftëtarin. Unë kurrë nuk i kam kërkuar klubit tim leje për të qëndruar në shtëpi, sepse djali im ka lindur, siç thonë ata, në këto gazeta, nuk e di nëse ato janë gazeta të vërteta. Kam luajtur kundër Luftëtarit javën e kaluar me dhimbje të muskujve dhe i kam thënë klubit tim për këtë. Une bëra teste dy ditë më pare dhe rezultati ishte negativ, domethëne që unë kam një lëndim të muskujve, por sot kam luajtur dhe fituar. Unë jam një profesionist dhe gjithmonë kështu do të jetë. Respekt per Kukësin, siç kam respektuar Luftëtarin e Laçin në Shqipëri dhe klubet e tjera në Portugali. 

Njoftim për Shtyp Unë vij nga kjo do të thotë të them mjaft, mjaft dhe mjaft! Çdo gjë që ata thonë për mua në lidhje me Klubin tim është e rreme. Kam një kontratë me Kukesin për një sezon, që është deri në fund të majit. Unë do ta respektoj këtë klub të madh deri në fund të kontratës sime, që është një sezon. Tani, nuk e di ku ata marrin këtë informacion të rremë për mua nga Klubi im. Jam profesionist dhe i jap gjithçka për këtë Klub. Dhe faleminderit që më punësove. Unë shoh gjëra të rreme në gazeta dhe unë nuk e di nëse ato janë gazeta, ndonjëherë sepse kam probleme me trajnerin tim, tani pse kjo, kjo dhe diçka tjetër. Të gjitha të rreme. Nëse ata po përpiqen të destabilizojnë, ata janë të gabuar, sepse ne do të luftojmë për titullin deri në fund. Djali im lindi një javë më parë, por unë shkova për të luajtur për të ndihmuar ekipin tim të fitojë, dhe ne mundëm Luftetari. Unë kurrë nuk kam kërkuar klubin tim, lejen për të qëndruar në shtëpi, sepse djali im ka lindur, siç thonë ata, në këto gazeta, nuk e di nëse ato janë gazeta të vërteta. Kam luajtur kundër Luftetari javën e kaluar me dhimbje të muskujve dhe i kam thënë klubit tim për këtë. Unë bëra teste dy ditë më parë dhe rezultati ishte negativ, domethënë që unë kam një lëndim të muskujve. por sot kam luajtur dhe fituar. Unë jam një profesionist i parë dhe gjithmonë do të jetë. Respekt për Kukesin, siç kam respektuar Luftoret, Laçi, në Shqipëri dhe Klubet e tjera në Portugali.

A post shared by Reginaldofaite (@reginaldofaitemocambicano) on

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.