Propozimi origjinal për martesë, a tha “po”?

Për meshkujt e çmendur pas futbollit femra ideale do ishte ajo që merr vesh nga futbolli. Nëse pastaj shkon në stadium dhe është tifoze me të njëjtin ekip që është edhe mashkulli, mrekulli!

Në këtë rast, nuk ka më asnjë arsye për të mos u martuar, nëse është femra me të cilën je dashuruar. Kështu ka menduar një tifoz i thekur i Fenerbahçes, i cili në mes të ndeshjes i ka propozuar për martesë të dashurës, e cila ka mbetur e shtangur, por në fund ka thënë “po”!

Nëse refuzonte, karton i kuq!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online