Nuk po zgjidhje as vaksinimi! Frikë nga Covid-19 në Japoni, Lojërat Olimpike Tokyo 2021 mund të anullohen

Edhe pse në botë është duke ndodhur vaksinimi masiv, frika nga devijimi i ri i Covid-19 mund të riçojë në masa shtrënguese. Një prej probleme kryesore mund të jetë anullimi i lojërave olimpike të Tokios. Më 20 korrik, udhëheqësi i komitetit për Lojërat Olimpike, Toshiro Muto, ka deklaruar se po diskutohet situata nga afër dhe në rast se ka vatra shpërthimi atëherë ky event nuk do të zhvillohet.

“Ne do të vazhdojmë diskutimet nëse ka shpërthime”, ka thënë Muto, ish-burokrat i lartë financiar, i afërt me partinë në pushtet në Japoni./Elio Hajdari-Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online