“Nuk më kishte ndodhur, më ndërprenë gjatë aktit”/ Shkojnë për testin antidoping, gjejnë luftëtarin e UFC në…

0

Sporti i arteve marciale të përziera është një nga aktivitet më të rrezikshme, ku shpesh herë vihet në rrezik jeta e njeriut. Për këtë arsye, testimi për antidoping është diçka e domosdoshme për të siguruar mirëqenien e personave që ndeshen në kafaz. Organizata kryesore kundër përdorimit të steroideve, USADA bën testimin e luftëtarëve pa i njoftuar.

Në një marrëveshje me UFC, kjo kompani mund të shkojë në çdo moment të ditës pa pasur konfirmimin e personit që do t’i nënshtrohet këtij proçesi. Të shumtë kanë qenë personat që janë ankuar kundër kësaj proçedure, duke pretenduar se po i thyhet privatësia. Një rast i veçantë i ka ndodhur, luftëtarit nga Haëai, Yanci Medeiros i cili ishte duke kryer marrëdhënie me të dashurën në momentin që USADA i ka shkuar në shtëpi për ta testuar.

“Isha duke bërë sek.s në dhomën e gjumit, kur USADA i bie derës. Më vjen shumë për të qeshur pasi personi përgjegjës tentoi të ruante profesionalizmin, kur kishte dëgjuar gjithçka. Më kishte ndodhur të më testonin para dhe pas, por asnjëherë gjatë aktit. Eksperiencë e re”- ishte statusi në instagram i Yanci Medeiros. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.