“Nuk ishin tifozë, ishin krimin.elë që po vinin në lu.ftë”! Ambasadori i Italisë tregon tifozët që u ndaluan në Tiranë dhe bën thirrje: Mos i jepni birra në enë qelqi

0

Ambasadori i Italisë në Tiranë, Fabrizio Bucci, ka folur sa i përket tifozëve italianë të Romës që nuk janë lejuar të hynë në vendin tonë dhe janë rikthyer sërish në atdhe. Prej disa ditësh policia shqiptare ka marrë ndihmën e atyre holandez dhe italian, për të pasur më të lehtë menaxhimin dhe njohjen e tifozëve problematik.

“Ata që u ndaluan nuk ishin tifozë. Shumë prej tifozëve u janë gjetur th.ika, shkopinj. Kushdo që shkon në një ndeshje futbolli sikur po shkon në luf.të është kriminel dhe mendoj se nuk ka gjë tjetër për të shtuar. I bëjmë sugjerim të fort Shqipërisë dhe autoriteteve, mos i jepni alkol në enë qelqi. Holandezët janë të dehur që nga dje dhe kur i ke në këto kushte, janë shumë të rrezikshëm”, tha ambasadori italian. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.