“Nën ndikim të fortë politik”, Armand Duka kërkon shtyrjen e Asamblesë së KOKSH

0

FSHF ka kërkuar zyrtarisht që të shtyhet Asambleja e KOKSH për zgjedhjen e presidentit të ri. Kjo pasi është programuar që të zhvillohet në 17 prill dhe është në ndikimin e politikës duke ditur se zhvillohen zgjedhjet vendore në 25 prill.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.