“Nderi i Mundjes Shqiptare”, vlerësime për kampionin Sinan Trimi

0

Sinan Trimi është një nga mundësit më të njohur në Shqipëri, me një karrierë shumë të pasur dhe me shumë çmime te fituara. I marrë me sportin e mundjes që në moshë të re, Trimi ka qenë gjithmonë në vendet e para në të gjitha evenimentet dhe turnetë ku ka marrë pjesë. Një ndër arritjet më të mëdha, është padyshim fitimi i turnet të zhvilluar në Greqi në vitin 1992, turne ky Trimi tregoi të gjitha aftësitë e tij dhe i shkoi deri në fund, duke u shpallur triumfator.

Nga viti 1983, deri në vitin 2000, kampioni i Shqipërisë është marrë me sportin e mundjes, periudhë ku dhe arritjet e çmimet kanë qenë të shumta. Para katër vitesh (2015), Trimi zgjodhi të mos ndahej përfundimisht nga sporti i mundjes, duke vazhduar karrierën e tij si trajner. Prej katër vitesh, sportistët e tij kanë qenë ndër më të mirët në rag kombëtar, duke u renditur tre herë të parët (të rinjtë). Trimi trajnon disa grup-mosha (Të rriturit – në vend të dytë në Shqipëri) dhe para të rinjtë dhe pionerët, që janë dhe ekipe kampione në Shqipëri.

Emri – Sinan Trimi
Mosha – 51 vjeç
Arritjet – 16 herë Kampion Shqipërie (1984-1999)
1 herë Kampion Europe (Greqi, 1992)
Nderi i Mundjes Shqiptare (2019)

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.