Milani nën hetim, blerja e klubit me para të pista

0

Prokuroria e Milanos hap një hetim mbi shitjen e Milanit, që verën e shkuar kaloi nga Silvio Berluskoni të Jonghong Li, për 740 milionë euro, shkruan La Stampa në Itali.

Nën hetim ka përfunduar pikërisht shifra e paguar, e konsideruar si “e fryrë”: një shifër jashtë tregu, e paguar nëpërmjet kanalesh ndërkombëtare. Pikërisht rruga e ndjekur për pagesat, nëpërmjet parajsash fiskale, duke futur në Itali shuma të mëdha.

Në të shkuarën ka pasur shumë pikëpyetje rreth Jonghong Lisë dhe faktit që nuk e njeh askush në Kinë, hetim i New York Times, që ka vënë në alarm edhe italianët, që kanë e nisur një hetim me dyshimin e riciklimit të parave, ndërkohë që ka dyshime edhe për parregullsi operacionesh financiare.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.