Luftëtari gjen trajner në Uruguai

Pas divorcit të hidhur me Mlladen Milinkoviçin, me të cilin lufta nuk ka mbaruar, Luftëtari gjen sërish trajner të huaj.

Pas disa javësh amulli, sot klubi gjirokastrit ka gjetur trajnerin e ri, që është Daniel Fernandez.

44-vjeçar  Hebert Daniel Fernández De Onofrio ka punuar kryesisht si drejtor sportiv e menaxher klubesh, me një eksperiencë të shkurtër te Hurakani në vitin 2015, klub i divizionit 2 në Uruguai.

Tashmë Daniel Fernandez provon Shqipërinë dhe mund të sjellë disa lojtarë me vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online