Lovren si roje sigurie, kapi nga fyti një nga “pushtuesit”!

Edhe pse siguria në stadiumin “Luzniki” të Moskës ka qenë maksimale, megjithatë disa tifozë ose thjesht “pushtues” fushe kanë arritur të kalojnë gardhin me roje sigurie…

Kështu, në finalen e madhe të Moskës, disa persona kanë ndërprerë për 1 minutë ndeshjen mes Francës dhe Kroacisë dhe, në nerva e sipër, një futbollist u bë protagonist negativ…

Bëhet fjalë për Dejan Lovren, që kapi nga fyti dhe ia “dorëzoi” rojeve të sigurisë njërin nga pjesëtarët e “Pussy Riot”, grupimi që ka dashur të japë mesazhin për përvjetorin e vdekjes së një poeti rus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online