Lojtari i formuar te Chelsea braktis Shqipërinë, O’Boyle përfundon në Kombëtaren ku është edhe djali i Rudi Vatës

0

Pasi Shqipëria është kthyer në destinacionin e preferuar për lojtarët shqiptare me rritjen e imazhit që ka pasur në futboll gjatë viteve të fundit, rastet e kundërta mund të minimizohen, por jo evitohen plotësisht. Elidon O’Boyle ka ndërruar vendimin e tij teksa pasi ishte pjesë e grupmoshave të Shqipërisë, e gjen veten te Irlanda.

Në listën e lojtarëve të Irlandës U-17 që drejtohet nga ana e O’Brien shihet edhe grumbullimi i futbollistit shqiptar që u formua te moshat e Chelsea dhe tani ndodhet te ato të Brighton. Një Kombëtare jo e panjohur për ne pasi në grupmoshat e saj ndodhet edhe djali i Rudi Vatës, Roko Vata. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.