Lamtumira e Latifit, lot dhe festë me shokët e skuadrës

Në dhomat e zhveshjes së Elbasan Arenës kishte festë, por edhe mërzi, nga lamtumira e Liridon Latifit, i cili tashmë ikën në Hungari.

I mallëngjyer, mesfushori ka takuar shokët, të cilët e kanë befasuar, duke festuar me të dhe duke e hedhur në ajër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online