Kompanitë e basteve marrin seriozisht Shqipërinë, afrohet me Poloninë… edhe në letër

Pas rezultateve pozitive me Silvinjon, Shqipëria ka ndryshuar edhe në letër. Kompanitë e basteve tregojnë koeficentet për ndeshjen kundër Polonisë në Air Albania.

Fitorja e Shqipërisë kuotohet me 2.80, fitorja e Polonisë 2.20 dhe barazimi me 3.00. Pra ka një afërsi mes forcës së Shqipërisë dhe asaj të polakëve. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online