Kelmendin e frenon një operacion, xhudistja dy muaj jashtë

0

Sportistët nga Kosova kanë qenë ambasadorët më të mirë shtetit të tyre që pas shpalljes së pavarësisë. Një prej tyre pa diskutim që është Majlinda Kelmendi, e cila ka bërë që emri i shtetit të saj të dëgjohet dhe në vendet të cilat nuk e njohin Pavarësinë e Kosovës.

Xhudistja, e cila në vitin 2016 ka marrë medalje ari në Lojërat Olimpike në Brazil i është nënshtruar një ndërhyrje kirurgjikale. Një problemi hershëm në shpinë e ka detyruar që të kryej një operacion.

Siç raportohet nga mediat kosovare, Kelmendi do të jetë gati në muajin tetor për t’u rikthyer në terrenet sportiv, me objektivat e njëjta për të marrë sa më shumë trofe dhe për të vijuar rrugine  saj si “ambasadore” e Kosovës

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.