Kaos në Itali, ikën Ventura, refuzon të dorëhiqet presidenti i Federatës

0

Xhan Piero Piero Ventura pushohet nga puna. Mbledhja e jashtëzakonshme në Federatën Italiane ka dekretuar shkarkimin e trajnerit, i cili refuzoi të dorëhiqej pas eliminimit nga Suedia në play-off, duke mbetur jashtë Botërorit.

Megjithatë, presidenti Tavekio nuk pranon të largohet dhe ka konfirmuat se do të vazhdojë.

Kjo gjë kë përçarë të gjithë dhe ëi që është më i ashpri është Damiano Tomazi, Presidenti i Shoqatës së Futbollistëve deklaroi: “Prisja ndryshim, nuk erdhi. Tavekio refuzon të largohet, kështu nuk vazhdohet”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.