Hadergjonaj në listë, Kosova afron edhe një “malazez”

0

Ditën e sotme trajneri i Kosovës, Bernard Shaland ka publikuar listën zyrtare të të grumbulluarve për sfidata ndaj Malit të Zi dhe Bullgarisë.

Bie në sy që është thirrur Florent Hadërgjonaj, mbrojtësi i cili aktivizohet me Hadërsfilld, që këtë sezon luajti në Permier League. Gjithashtu, një risi është edhe “malazezi” Ibrahim Dresheviq, i cili aktivizohet me Herenvenin.

Gjithashtu, edhe Shkëlqim Demhasaj do të jetë pjesë e Kosovës për dy betejat e radhës. Më poshtë është dhe lista e plotë me 25 emrat e grumbulluar.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.