FSHF nderon Arben Lazen, një sallë në stadiumin “Elbasan Arena” do të mbajë emrin e tij

Federata Shqiptare e Futbollit ka organizuar sot një ceremoni në nderim të Presidentit të Elbasanit, Arben Laze, i cili u nda nga jeta gati një muaj më parë. Në shenjë mirënjohjeje FSHF ka vendosur që salla e zonës miks në stadiumin “Elbasan Arena” tani e tutje do të mbajë emri Arben Laze. Në këtë ceremoni që u zhvillua në ambientet e “Elbasan Arena” morën pjesë Presidenti i FSHF-së, Armand Duka, Sekretari i Përgjithshëm, Ilir Shulku, zv.Presidenti i FSHF-së, Lutfi Nuriu, anëtarë të Komitetit ekzekutiv të FSHF, Bardhyl Jera, Abdyl Kuriu, Vasil Bicaj si edhe personalitete të shumtë të futbollit elbasanas dhe shqiptar. Në këtë ceremoni morën pjesë edhe familjarë të presidentit të ndjerë të Elbasanit.

Në fillim e mori fjalën Presidenti Duka, i cili vlerësoi kontributin e Arben Lazes për futbollin elbasanas ndër vite dhe sakrificat që ai ka bërë për klubin e këtij qyteti. “Në fakt, nuk do të doja kurrë të isha sot para jush për të kujtuar mikun tonë, shokun tonë dhe presidentin e Elbasanit. Do të doja të isha për ndonjë festë për Benin, për Elbasanin, për familjen e tij, por fatkeqësisht jeta të sjell edhe këto momente dhe jam i detyruar që të jemi në këtë ceremoni përkujtimore. Beni është njeriu me më shumë kontribute në vitet e fundit në futbollin e Elbasanit, për drejtimin që i ka bërë klubit, për sakrificat që ka bërë për këtë klub dhe për sukseset që ka arritur Elbasani nën drejtimin e tij.

Të gjithë ne që jemi në sallë këtu, por jo vetëm, do ta kujtojmë Benin si një njeri shumë i mirë, si një njeri me zemër të madhe, si një njeri bujar dhe që ka sakrifikuar më shumë se sa duhet për futbollin në përgjithësi, për futbollistët. Por jo vetëm për to, por edhe për shokët, për miqtë e tij. Ajo çfarë ka bërë Beni në jetën e tij për futbollin kryesisht, duhet të bëjë krenar familjen, duhet të bëjë krenar djalin Xhaninin dhe ne që e kemi shok dhe mik e do ta kujtojmë sa të jemi gjallë. Do ta kujtojë historia e futbollit shqiptar”, – tha Presidenti Duka duke shtuar se në shenjë mirënjohjeje për aktivitetin e tij salla e zonë miks do të mbajë emrin Arben Laze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online