Frederik Veseli “kritikon” skemën fillestare!

0

Frederik Veseli foli për modulin pas ndeshjes: “Më mirë me tre në qendër, apo me dy? Duke gjykuar nga paraqitja e pjesës së dytë, është më mirë me 4 mbrojtës në prapavijë. Unë ndihem mirë me të dy sistemet, por bëmë gabime dhe pësuam shumë shpejt gola, ndaj mund të themi se me 4 mbrojtës është më mirë. Pësuam gola për gabimet tona, Spanja nuk të fal, luajti një ndeshje mjaft të mirë dhe e meritoi fitoren”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.